Åbningstider Find vej +45 86 81 25 00 Bliv kontaktet

Værksted

Ole Winther Autos erhvervsafdeling i Silkeborg er stolt af vores dedikerede værksted, der er specialiseret i service og reparation af IVECO varebiler og lastbiler. Vi forstår, hvor afgørende det er for din virksomhed at holde køretøjerne i topform, og derfor er vores erfarne autoteknikere dedikerede til at levere pålidelig service af højeste kvalitet.

Vores værksted er udstyret med avanceret teknologi og værktøj, der sikrer, at vi kan håndtere alt fra rutinemæssig vedligeholdelse til komplekse reparationer med præcision og omhu. Vi går ikke på kompromis med kvalitet og sikkerhed, hvilket afspejler sig i vores arbejde.

Ud over vores fokus på service og reparation, står vores erfarne hold klar til at vejlede og rådgive om vedligeholdelsesplaner og optimale løsninger for din virksomheds køretøjer. Vi er her for at sikre, at din flåde kører problemfrit og effektivt hver dag.

Besøg vores værksted i Silkeborg og oplev vores engagement i at holde din virksomheds køretøjer i topform, så du kan fokusere på din forretning uden bekymringer.

Kampagne

IVECO DAILY SPECIAL

- Samme Ydeevne, Lavere Pris

I vores nyeste kampagne får du lige nu vores limited edition – IVECO Daily Special.
Vi har bevaret dét, som gør IVECO Daily helt speciel og unik. Oplev samme ydeevne og funktioner til en billigere pris.
Fås som Box/Lift, Chassis og kassebil. Gælder kun så længe lager haves.

Kom og mød din solide makker på vejen.

Gå til kampagne
Kampagne

Vælg en IVECO Daily Fastlane

Box/Lift

Med IVECO Daily Fastlane rammer du topniveauet af vores kampagnemodeller. Blandt mange andre ting omfatter prisen den 8-trins Hi-Matic automatgearkasse, adaptiv fartpilot, klimaanlæg og luftaffjedret førersæde, og meget mere, som giver dig den absolut mest behagelige køreoplevelse.

Se den komplette udstyrspakke nedenfor.

Gå til kampagne
Kampagne

Vælg mellem to IVECO Daily Van modeller – Forza+

Med IVECO Daily Forza rammer du topniveauet af vores kampagnemodeller. Blandt mange andre ting omfatter prisen den 8-trins Hi-Matic automatgearkasse, adaptiv fartpilot, klimaanlæg og luftaffjedret førersæde, og meget mere, som giver dig den absolut mest behagelige køreoplevelse.

Se den komplette udstyrspakke nedenfor.

Gå til kampagne
Bliv kontaktet