Åbningstider Find vej +45 86 81 25 00 Bliv kontaktet

Reservedele

Ole Winther Autos IVECO afdeling i Silkeborg er dedikeret til at sikre, at din virksomheds IVECO varebiler og lastbiler forbliver i topform med vores omfattende udvalg af førsteklasses reservedele. Vi forstår vigtigheden af at holde din flåde kørende uden afbrydelser, og derfor har vi etableret et pålideligt reservedelscenter.

Vores sortiment af reservedele er omhyggeligt udvalgt for at imødekomme diverse behov inden for erhvervskøretøjer. Uanset om det er vitale motordele, bremsekomponenter, elektronik eller andre afgørende elementer, stræber vi efter at have de nødvendige dele på lager til øjeblikkelig og pålidelig service.

Vores erfarne team står til rådighed for at hjælpe med at identificere de rette reservedele til dine IVECO køretøjer. Vi kan tilbyde ekspertise og rådgivning for at sikre, at du får de mest passende og pålidelige løsninger til dine specifikke behov.

Besøg vores IVECO reservedelscenter i Silkeborg, hvor vi prioriterer tilgængeligheden af vitale dele, så din virksomheds flåde altid kan opretholde maksimal driftseffektivitet. Vi er her for at sikre, at du altid har adgang til de bedste reservedele og service til dine køretøjer.

Kampagne

IVECO DAILY SPECIAL

- Samme Ydeevne, Lavere Pris

I vores nyeste kampagne får du lige nu vores limited edition – IVECO Daily Special.
Vi har bevaret dét, som gør IVECO Daily helt speciel og unik. Oplev samme ydeevne og funktioner til en billigere pris.
Fås som Box/Lift, Chassis og kassebil. Gælder kun så længe lager haves.

Kom og mød din solide makker på vejen.

Gå til kampagne
Kampagne

Vælg en IVECO Daily Fastlane

Box/Lift

Med IVECO Daily Fastlane rammer du topniveauet af vores kampagnemodeller. Blandt mange andre ting omfatter prisen den 8-trins Hi-Matic automatgearkasse, adaptiv fartpilot, klimaanlæg og luftaffjedret førersæde, og meget mere, som giver dig den absolut mest behagelige køreoplevelse.

Se den komplette udstyrspakke nedenfor.

Gå til kampagne
Kampagne

Vælg mellem to IVECO Daily Van modeller – Forza+

Med IVECO Daily Forza rammer du topniveauet af vores kampagnemodeller. Blandt mange andre ting omfatter prisen den 8-trins Hi-Matic automatgearkasse, adaptiv fartpilot, klimaanlæg og luftaffjedret førersæde, og meget mere, som giver dig den absolut mest behagelige køreoplevelse.

Se den komplette udstyrspakke nedenfor.

Gå til kampagne
Bliv kontaktet