Åbningstider Find vej +45 86 81 25 00 Brochure Bliv kontaktet
Kampagne

Serviceaftale til din brugte IVECO

service pre-owned

En serviceaftale for erhvervskøretøjer er en smart investering, der tilbyder flere fordele både for virksomheden og ejeren af køretøjet. Med en sådan aftale får man først og fremmest forudsigelige omkostninger, hvilket gør det lettere at planlægge budgettet med faste udgifter hver måned eller hvert kvartal.

TRYGHED DU FORTJENER
IVECO-SERVICEKONTRAKT

Øg din tryghed

– Tegn en IVECO-serviceaftale for dit ældre køretøj

  • Vælg mellem tre fordelagtige kontrakter
  • Få bedre kontrol over omkostningerne
  • Sikre dit køretøjs pålidelig og lange levetid
  • Gælder IVECO-køretøjer på op til 6 år

Netop nu kan du øge sikkerheden for dit IVECO-køretøj fra årsmodellerne 2016-2019.

En serviceaftale for erhvervskøretøjer er en smart investering, der tilbyder flere fordele både for virksomheden og ejeren af køretøjet. Med en sådan aftale får man først og fremmest forudsigelige omkostninger, hvilket gør det lettere at planlægge budgettet med faste udgifter hver måned eller hvert kvartal. Servicekontrakten inkluderer også forebyggende vedligeholdelse, hvilket sikrer, at køretøjet regelmæssigt vedligeholdes i henhold til producentens retningslinjer. Dette reducerer risikoen for uventede driftsstop og potentielle problemer, og øger dermed køretøjets pålidelighed.

Desuden kan en serviceaftale bidrage til at sikre, at garantibetingelserne opfyldes, hvilket er afgørende for at undgå ugyldighed af garantien på grund af manglende vedligeholdelse. Ved at outsource vedligeholdelsen af køretøjet til en serviceaftale kan virksomheden frigøre værdifuld tid og ressourcer, og dermed fokusere på kerneforretningen. Samlet set kan en serviceaftale være nøglen til pålidelig og omkostningseffektiv drift, samtidig med at den giver virksomheden tryghed og forudsigelighed med hensyn til vedligeholdelsesomkostninger.

Se, hvordan du kan få en serviceaftale i dag ved at udfylde kontaktformularen nedenfor, eller

Konceptet giver dig mulighed for at tegne service- og reparationskontrakter på pre-owned IVECO-køretøjer for MY2016 og MY2019. Er gældende for varebiler (3,5 t – 7,2 t) op til 280.000 km og for lastbiler (>7,2 t) op til 890.000 km. IVECO tilbyder tre forskellige service- og reparationskontrakter til pre-owned køretøjer (S-Life, Xtra Xtended Life og 3XL-Life). Gælder kun for køretøjer, der er op til 72 måneder gamle. Kontakt din lokale IVECO-forhandler for yderligere information.

Bliv kontaktet

Kontakt en medarbejder

Carsten Lauridsen

Salgschef

Søren Olesen

Salgskonsulent

Ole Gram

Salgskonsulent

Bliv kontaktet